Aika Geadopteerd

Lieve, gevoelige dame.

Aika is een hele lieve dame die bij de verkeerde sturing veel stress krijgt. Daar ging het dan ook mis bij haar vorige baasjes. Er werd nauwelijks met haar gewandeld en als er een hond buiten liep en de deur stond open, stormde ze naar buiten op de hond af. De dierenpolitie heeft de baasjes daarom geadviseerd haar bij ons af te staan. Gelukkig waren ze het daar mee eens.

Toen Aika bij ons binnenkwam merkte we meteen dat alles wat Aika nodig had was rust. Ze was erg gestrest en viel vrijwel meteen in slaap in haar mand. Aangezien ze niet veel gewandeld had, was haar conditie ook niet helemaal op peil. Aan de lijn lopen was haar vreemd, maar gelukkig ze leert heel snel. Ondertussen loopt ze keurig aan de lijn tijdens haar dagelijkse wandelingen met nog twee andere honden. Ze moet echter wel nog een en ander leren. Nieuwe honden ontmoeten vindt ze bijvoorbeeld nog wel erg spannend. Met de juiste begeleiding gaat dit wel zichtbaar steeds beter.

Aika is op zoek naar een leuk gezin dat haar rust en beweging kan bieden en dat haar verder wil socialiseren. Aika kan prima geplaatst worden bij een andere hond mits deze stabiel is. Met de juiste begeleiding en voldoende geduld kan ze ook geplaatst worden bij andere dieren.

Stafford

Teef, gesteriliseerd

20/11/2009

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

In training

Nee