Baer Ter adoptie

Lief, blij ei.

Over Baer zijn verleden weten we weinig. In mei kregen wij de vraag of wij Baer in ons pension wilden opvangen. Zijn baasje kon namelijk plots niet meer voor hem zorgen omdat hij naar de gevangenis moest. De ouders van het baasje hebben ons toen benaderd om te vragen of wij een plekje voor hem hadden. We hebben Baer toen opgenomen, met de bedoeling dat hij tijdelijk zou blijven en uiteindelijk weer terug zou kunnen naar zijn baasje. Maar de boeking werd keer op keer verlengd. We bleven met goede moed hopen dat Baer uiteindelijk terug zou gaan naar huis, maar nadat we hem een half jaar in ons pension hebben gehad en wij geen contact meer kregen met het thuisfront, hebben we de officiële oké gekregen om Baer te mogen herplaatsen!

Iedereen kent Baer als een lieve beer ;) Hij is altijd lief naar iedereen en je kunt er vanuit gaan dat hij altijd vrolijk is. Hij is dan ook heel goed in een lach toveren op ieders gezicht. Hoe chagrijnig je ook bent, de positiviteit van Baer sleept je zo mee zijn blije bubbel in. Hij loopt heel netjes aan de lijn, alleen of samen met andere honden. Iedereen kan bij ons met Baer lopen. Hij heeft een talent voor lomp zijn, naar zowel mensen als honden, maar hij bedoelt het goed. Baer is dan ook heel sociaal naar andere honden. Hij houdt niet zo van ellenlange wandelingen en heeft genoeg aan zo'n anderhalf tot twee uur per dag beweging.

Baer vraagt dus ook voor niet heel veel speciaals in zijn nieuwe huis. Zeker heeft ook hij grenzen en structuur nodig, zoals iedere andere hond, maar Baer is een ideale beginnershond en vraagt voor niks bijzonders in zijn leven. Behalve wat knuffels, die heeft hij écht nodig! Een maatje zou leuk voor hem zijn, maar hij zou net zo tevreden zijn met een huis voor hem alleen. In verband met zijn haastige en chaotische komst bij ons, weten wij zijn geboortedatum niet zeker. 

Akita Inu

Reu

01/01/2018

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja