Beau Geadopteerd

Lieve, onzekere hond.

Beau heeft van jongs af aan al een behoorlijk bewogen leventje gehad. Hij is met 4 maanden oud vanuit het buitenland naar Nederland gehaald. De eerste 5 maanden in Nederland heeft hij bij zijn 1e eigenaar gewoond, hierna heeft hij nog 5 eigenaren gehad. Al deze mensen wisten helaas niet hoe ze met een onzekere hond als Beau om moesten gaan, en in plaats van hier goede hulp bij te zoeken werd hij steeds maar herplaatst. Bij zijn laatste eigenaar was hij in huis heel angstig en durfde door de stress dingen te slopen of overmatig te blaffen. Ook op straat was hij heel angstig, wat de wandelingen niet prettig maakte. Wanneer Beau zich in het nauw gedreven voelde en zijn grenzen niet werden gerespecteerd kon hij happen om zichzelf te beschermen. Daar zijn baasjes geen vertrouwen meer in Beau hadden is besloten hem af te staan.

Eenmaal bij ons keek Beau in het begin nog wat de kat uit de boom. We zijn rustig met hem gaan trainen zodat we beetje bij beetje zijn vertrouwen konden winnen. Nu begint Beau steeds meer te ontdooien en stelt zich al veel opener op. Hij is naar onze honden heel sociaal en loopt keurig met ze in een roedel. Hij wordt iedere dag wat zelfverzekerder en durft steeds meer contact met ons te maken. Door zijn onstuimige verleden heeft Beau nog een lange weg te gaan, wil hij ooit een zelfverzekerde en stabiele hond worden, maar zijn leervermogen en vriendelijke gedrag geeft ons veel vertrouwen in zijn toekomst. Met veel geduld en rust zal hij grote sprongen kunnen maken.

Beau is op zoek naar een huisje, waar hij zich in alle rust kan ontwikkelen tot een stabiele kerel. Hij zoekt mensen die begrip hebben voor zijn angsten en hem niet forceren in zijn trainingssnelheid. Mensen die Beau veel tijd gunnen om hen te gaan vertrouwen en voor het vuur voor hem gaan omdat ze zijn mooie innerlijk zien. Beau kan prima bij andere honden en dieren geplaatst worden. Hij kan ook bij rustige grotere kinderen geplaatst worden.

Zodra Beau wat zelfverzekerder wordt hij gecastreerd. 

Kruising Labrador

Reu - wordt nog gecastreerd

14/02/2017

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

In training

Ja

Ja