Bella Besproken

Lieve, onzekere meid.

Bella is als pup gekocht door mensen met een beperking. Ze woonde samen met een andere hond, een ex-hulphond op een appartementje. Door omstandigheden waren de baasjes soms wat geagiteerd en was het een onrustige woonsituatie. Bella had hier veel stress van en doordat ze te weinig uitgelaten werd, ging ze steeds meer angsten creëren, zowel buiten als voor onbekende mensen. Van de stress was ze erg mager geworden en zo kwam er een melding bij de LID te liggen. In overleg met de baasjes, de LID en onze stichting is er toen besloten dat het beter was voor Bella als ze af werd gestaan en naar ons zou komen.

Eenmaal bij ons werd duidelijk dat Bella oververmoeid was en inderdaad heel slecht gesocialiseerd. Alles was eng buiten en ze moest heel erg aan mensen wennen. Gelukkig is deze dame nog jong en is er op tijd ingegrepen. Ze leert dan ook elke dag bij en begint mensen steeds leuker te vinden. Bij sommigen kan ze nog wat verlegen zijn in het begin, maar dat trekt snel bij als ze genegeerd wordt.
Het lopen aan de lijn gaat steeds beter. Ze was dit niet goed gewend en als ze uitgelaten werd, trok ze eigenlijk alleen maar aan de lijn. Dat loopt voor haar en voor begeleiders natuurlijk helemaal niet lekker, dus we leren haar netjes samen te lopen. Daar heeft ze veel lol in en ze vindt het heerlijk de wereld te ontdekken.

Bella zoekt dan ook leuke, open mensen, die haar meer van het leven willen laten zien, zodat ze verder vrolijk en sociaal kan opgroeien. Ze kan uitstekend overweg met andere honden, katten en andere dieren. Kinderen zouden ook kunnen, mits ze niet te druk zijn en haar haar rustmomenten gunnen.

Labrador kruising

Teef - gesteriliseerd

09/09/2019

Middelgroot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja