Benno Geadopteerd

Leuke, zelfverzekerde, jonge vent.

Benno zat op een boerderij in Kroatië met een roedel honden en kon zijn draai niet helemaal vinden. Hij houdt van rust en regelmaat en de onrustige honden vond hij soms wat vervelend en vertelde ze dit dan ook, op een nette manier. De verzorgster vond het moeilijk hiermee om te gaan en vroeg Liz om te helpen. Zo is Benno bij ons terechtgekomen.

In het asiel doet hij het super goed. Hij is hartstikke lief tegen alles en iedereen en geniet van actieve wandelingen. Benno is een ongecompliceerde hond die wel zijn eigen mening heeft wanneer hij merkt dat andere die niet echt hebben. Hij is sociaal naar andere honden, katten, kinderen en kan in veel verschillende huishoudens geplaatst worden. Hij is een uitstekende beginnershond, maar zal ook een leuke compagnon zijn voor de meer gevorderde hondenbezitter.

Benno zoekt een huis, liefst met een tuin. Sportieve baasjes zou hij tof vinden. Hij houdt van lange wandelingen, maar ook fietsen, hiken, rennen, etc. zou hij fantastisch vinden. Andere dieren in huis zijn geen probleem voor Benno, maar hij kan ook uitstekend geplaatst worden als enigshond. Als je een maatje voor het leven zoekt, dan is Benno je guy!

Belangrijke kenmerken van Benno zijn:
Energielevel: hoog
Intelligentie: hoog
Zelfvertrouwen: hoog
Zelfbewustzijn: hoog
Vasthoudendheid: gemiddeld

Het is bij een adoptie belangrijk dat je zelf hoger dan of gelijk aan de hond die je wil adopteren scoort, om ervoor te zorgen dat er een passende match uit kan voortvloeien.

Kruising

Reu - gecastreerd

14/04/2022

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja