De pups van Mila Ter adoptie

Tien prachtige pups.

Onze hulp werd ingeroepen voor de toen hoogzwangere Mila. Haar baasje was opgenomen in het ziekenhuis, Mila zat in de kelder opgesloten en kon door niemand benaderd worden. Wij hebben haar opgehaald en haar baasje heeft Mila vervolgens bij ons afgestaan. Inmiddels is zij bevallen van tien prachtige pups, zes reutjes en vier teefjes.

Mila is een Mechelse Herder en de vader van de pups is een kruising Akita/Duitse Herder. De pups kunnen dus pittige honden worden, afhankelijk van de opvoeding. Uiteraard geven wij de pups een zo goed mogelijke start, dus blijven zo zolang als ze bij ons zitten bij hun moeder en worden ze goed gesocialiseerd door ons team. Zo kunnen ze stabiel en vol zelfvertrouwen opgroeien. Aan de lijn lopen, veel verschillende mensen en honden, katten en andere dieren op een veilige manier ontmoeten, vreemde plekken bezoeken, dierenartshandelingen en nog veel meer. De pups ontwikkelen zich dan ook heel positief.

We zijn voor de pups op zoek naar zelfverzekerde, zelfbewuste baasjes. Mensen die echt in huis hebben wat deze honden nodig hebben: veel tijd, aandacht, training, ontdekken, zelfvertrouwen opbouwen, genoeg rust en sturing.
Alle pups zijn gecastreerd voor plaatsing, dus fokken is uiteraard verboden en onmogelijk.
 

Kruising Mechelse Herder

Reutjes & teefjes

14/02/2022

Groot

Zit, kom hier

Nog niet 100%

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja