Floortje Geadopteerd

Lieve, hartstikke vrolijke hond.

Floortje is als kleine pup terechtgekomen bij haar vorige baasjes. Haar baasjes hadden samen met haar al verschillende cursussen op een hondenschool gelopen, maar ondanks dat liep de communicatie tussen beide niet heel soepel. Hierdoor werd Floortje wat wiebelig waardoor ze weleens kon grommen en happen. Dit vooral als ze een botje had. De vertrouwensband tussen Floortje en haar baasjes was hierdoor al niet zo sterk en na een incident bij een pension waar Floortje teveel vrijheid en te weinig sturing kreeg was het vertrouwen helemaal weg. Haar baasjes hebben haar daarom bij ons afgestaan.

Toen Floortje bij ons kwam merkten we al gauw dat ze totaal verkeerd begrepen werd, waardoor ze bovenstaand gedrag liet zien. Vanaf het moment dat ze iets meer sturing ontving en we haar duidelijke grenzen gaven, snapte ze meteen wat er van haar verwacht werd. Hierdoor viel haar probleemgedrag binnen een mum van tijd weg. Ze laat zich nu dan ook zien als een super lieve, sociale hond naar zowel andere honden als mensen. Ze vindt het ontzettend leuk om samen iets te ondernemen en is heel leergierig. 

We zijn voor Floortje op zoek naar een leuk gezin, waarbij ze lekker haar vrolijke zelf kan zijn. Waar ze wel duidelijk begrenst wordt en goede sturing krijgt. Ze is natuurlijk nog jong dus heeft nog veel te leren. Eropuit trekken en de wereld ontdekken is voor Floor dus zeker een vereiste. Ze kan prima geplaatst worden bij andere dieren en kinderen. 

Labrador x Rottweiler

Teef - gesteriliseerd

08/11/2015

Middelgroot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja