Gibbs Geadopteerd

Lieve, rustige jongen, die met de juiste begrenzing heel laid back is.

Gibbs is als pup gekocht door zijn vorige baasjes. Ze hebben eigenlijk nooit problemen met hem gehad, totdat de baasjes uit elkaar gingen. Gibbs bleef bij mevrouw en zij kon hem niet genoeg sturing en een gevoel van veiligheid geven. Daarom dacht Gibbs dat hij haar moest beschermen, wat zich uitte in uitvallen naar vreemde mensen. Tegen de kinderen en vriendjes hiervan was hij wel altijd ontzettend lief. Omdat zijn bazinnetje niet wist hoe ze het gedrag van Gibbs kon veranderen, wilde ze hem laten inslapen. Dit wilde het baasje echter niet, gelukkig, en hij is op zoek gegaan naar een oplossing. Zo kwam hij bij ons uit en Gibbs naar ons asiel gebracht.

Eenmaal bij ons laat Gibbs zich als een lieve en makkelijke hond zien. Hij loopt prima aan de lijn, reageert niet op passerende honden en kan ook goed in een groep met andere honden lopen. Wanneer er veel aan hem gefrutseld moet worden, zoals bij een dierenartsonderzoek vindt hij dit wel nog wat moeilijk en kan dan wat lelijk doen. Hier zijn we dus hard op aan het trainen, zodat hij zich ook in die situaties veilig gaat voelen. Hij laat zich wel zonder problemen door iedereen aanlijnen, uitlaten en aaien bij ons. Het is wel te merken dat Gibbs altijd zijn kracht wat heeft kunnen gebruiken om zijn zin te krijgen, waardoor hij soms nog wat lomp is ;) Gelukkig wordt dit steeds minder en wordt hij steeds wat subtieler.

Gibbs is op zoek naar een leuk gezin, waar hij lekker, niet al te actieve wandelingen mee kan maken. Mensen die wel duidelijk grenzen kunnen stellen wanneer nodig en verder lekker relaxt zijn. Gibbs kan prima bij kinderen van alle leeftijden geplaatst worden. Andere honden kan ook, wanneer een gezin dit netjes kan begeleiden en hier de tijd voor neemt. Kleine huisdieren is een mogelijkheid, al zal hier nog op getraind moeten worden. 

Bordeauxdog

Reu - gecastreerd

15/12/2015

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

In training