Gray

Aanhankelijke, nieuwsgierige en actieve kater.

Deze grote meneer is Gray. Hij is een kater van 6 jaar oud. Gray is een hele lieve kater die graag komt knuffelen. Met zijn luide miauw begroet hij je  en laat hij soms ook weten dat hij iets van je wilt! Zoals snoepjes...

Gray is, samen met zijn broertje, als piepkleine kitten gevonden midden in de woestijn in Koeweit! Hij was toen zo'n 3 weken oud. Gelukkig mochten hij en zijn broertje mee naar hun nieuwe baasje. Het is altijd goed gegaan tussen de broers, tot 1 jaar geleden. Ze hebben vaker gevochten. Ook met de buurtkatten heeft Gray flink ruzie gehad. Gray zoekt dus een huis zonder andere katten. Omdat Gray zo gestresst is geweest van zijn broertje en de buurtkatten, heeft hij het kalmerende medicijn Gabapentine gekregen. Dit adviseerde de dierenarts. Momenteel wordt dit afgebouwd.

Let op:
Het is beter als Gray níet naar buiten gaat. Ook niet in een tuin. Gray kwam bij zijn vorige baas niet buiten, maar ontsnapte soms. Hij had dan dus erge ruzie met de buurtkatten, zelfs via de heg/schutting. Gray kreeg hier veel stress van. Dit willen we hem besparen.

Gray heeft behoefte aan veel ruimte en uitdaging. Het is een actieve, nieuwsgierige en slimme kat. Hij wordt niet geplaatst met honden. Kinderen vanaf een jaar of 14 zijn oké.

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater - gecastreerd
Geboortedatum: 13-4-2018
Keuring: in proces
Kan bij kinderen: vanaf 14 jaar
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: nee

0,00 € 0.0 EUR 0,00 €

Ter Adoptie

• Kan bij kinderen 0-7 jaar
  • Kan bij kinderen 7-14 jaar
  • Kan bij kinderen 14-21 jaar
  • Kan bij katten
  • Kan bij honden

Deze combinatie bestaat niet.

Kan bij kinderen 0-7 jaar: Nee
Kan bij kinderen 7-14 jaar: Nee