Li

https://www.stichtinganimalsfaith.nl/web/image/product.template/107/image_1920?unique=2f1afc1

Aanhankelijke, wijze jonge dame.

Li is samen met haar moeder, haar 4 broertjes en zusjes en 8 Shih tzu's naar ons gekomen. Ze komen van een broodfokker in België die verplicht was om te sluiten. Samen met een aantal andere organisaties hebben wij een groot deel van de honden daar weg kunnen halen, voordat ze ingeslapen werden.

Wij zijn meteen begonnen om de pups goed te socialiseren, zij waren niks gewend en vonden alle nieuwe dingen spannend. Ondertussen lopen ze al netjes aan de lijn en zijn ze al als goed als zindelijk voor hun leeftijd. Elke dag leren ze bij ons nieuwe dingen en wij proberen zoveel als mogelijk hun op een rustige manier de wereld te laten zien. Aan de lijn lopen, veel verschillende mensen en honden, katten en andere dieren op een veilige manier ontmoeten, vreemde plekken bezoeken, dierenartshandelingen en nog veel meer. De pups ontwikkelen zich dan ook heel positief.

Li is natuurlijk een puppy en de opvoeding, structuur en socialisatie die ze nog nodig heeft zal een grote investering aan tijd nodig hebben. Amerikaanse Akita's zijn intelligente, zelfverzekerde honden met een sterke eigen wil, en is het dus heel belangrijk dat hun karakter niet wordt onderschat. Uiteraard geven wij Li en de andere pups een zo goed als mogelijke start om te zorgen dat ze stabiel en zelfverzekerd opgroeien. 

Wij zoeken voor Li zelfverzekerde, zelfbewuste baasjes. Mensen die echt in huis hebben wat deze honden nodig hebben: veel tijd, aandacht, training, ontdekken, zelfvertrouwen opbouwen, genoeg rust en sturing.

Belangrijke kenmerken van Li zijn:

Energielevel: gemiddeld

Intelligentie: hoog

Zelfvertrouwen: hoog

Zelfbewustzijn: hoog

Vasthoudendheid: gemiddeld

Het is bij een adoptie belangrijk dat je zelf in de kenmerken hoger dan of gelijk aan de hond die je wil adopteren scoort, om ervoor te zorgen dat er een passende match uit kan voortvloeien. 

Ras: Amerikaanse Akita

Geslacht: Teef

Geboortedatum: 27/11/2023

Bevelen: Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Zindelijk: Ja

Keuring: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Kan mee in de auto: Ja0,00 € 0.0 EUR 0,00 €

0,00 €

Ter Adoptie

  • Reageert op andere honden
  • Kan bij kinderen 0-7 jaar
  • Kan bij kinderen 7-14 jaar
  • Kan bij kinderen 14-21 jaar
  • Kan bij katten
  • Formaat
  • Hoeveelheid sturing nodig

Deze combinatie bestaat niet.

Reageert op andere honden: Nee, bij niemand
Kan bij kinderen 0-7 jaar: Ja
Kan bij kinderen 7-14 jaar: Ja
Kan bij kinderen 14-21 jaar: Ja
Kan bij katten: Ja
Formaat: Groot
Hoeveelheid sturing nodig: Veel