Luuk Ter adoptie

Lieve jongen.

Luuk is als pup door zijn eerste baasjes gekocht, waar hij eigenlijk niet uitgelaten werd. Hij zat de hele dag in zijn eentje in de tuin van 07.00 tot 17.00 uur. Hier kreeg Luuk veel angsten en stress van en dit was geen fijn leven. Het eerste baasje heeft daarom besloten hem te herplaatsen en zo is hij bij zijn vorige eigenaren gekomen. Hier ging hij wel wandelen, maar omdat Luuk niks gewend was vond hij dit vanzelfsprekend ontzettend eng. Hij trok uit angst erg aan de lijn en viel uit naar andere honden. Door al deze opbouw van spanning kreeg hij ook nog wat nevenprobleempjes, zoals het niet leuk vinden als mensen aan zijn poten zaten. De vrouw des huizes vond dit gedrag van Luuk maar niks en daarom is nadat Luuk daar 3 weken heeft gewoond, besloten dat hij bij ons afgestaan zou worden.

Eenmaal hier liet Luuk zich meteen als een zeer lieve en gewillige hond zien, die gewoon nooit begrepen was en de steun kreeg die hij zo hard nodig had. Hij heeft hier nog niet één keer naar een hond geblaft of lelijk gedaan. Hij is juist ontzettend sociaal naar andere honden en wordt dan ook vaak gebruikt om andere honden sociale omgang aan te leren tijdens de trainingen. Hij loopt keurig aan de lijn, zowel in een groep als alleen en is vriendelijk voor ons allemaal. Doordat zijn spanningen weg zijn, zijn oefeningen zoals zijn poten pakken ook geen probleem meer.

Luuk zoekt een gezellig gezin, waar hij buiten lekker mee op avontuur mag met de juiste sturing, zodat hij zich begrepen blijft voelen en niet meer het idee krijgt dat hij lelijk hoeft te doen naar andere honden om zichzelf te beschermen. In huis moet hij dan veel lekker kunnen slapen, zodat hij al zijn prikkels kan verwerken. Zo blijft hij heerlijk ontspannen en ontstaan er geen problemen. Luuk kan prima bij andere honden, katten, kinderen, etc. geplaatst worden, mits deze hem zijn rust gunnen en zelf niet hyperactief zijn.

Welsh Corgi

Reu - gecastreerd

10/03/2017

Middelgroot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja