Medo Romi Geadopteerd

Ontzettend lieve, relaxte jongen.

Medo is in Kroatië in beslaggenomen bij Roma's toen hij 2 jaar oud was. Hij zat aan een korte ketting en werd niet goed behandeld. De inbeslagname zorgde voor veel commotie en onvrede bij de Roma's, waardoor er veel stress bij kwam kijken en Medo op een vervelende manier gevangen en vervoerd moest worden. Hij was ontzettend van slag. 

Vervolgens is hij in het asiel gezet en zat daar ondertussen al bijna 10 jaar lang. Heel af en toe maakte hij een wandelingetje de afgelopen 10 jaar, maar verder zag hij voornamelijk de binnenkant van zijn hok. Hij kon gelukkig altijd super goed met andere honden omgaan, waardoor hij altijd samen met 1 of meerdere honden zat. Toen Liz in het asiel kwam en Medo zag, wist ze meteen dat ze moest helpen. Het liefst had ze Medo in Kroatië geplaatst, maar dat verliep moeizaam en de kans deed zich nu voor om Medo naar Nederland te laten reizen met een vriendin van Liz. Dus daar is voor gekozen, zodat Medo toch nog een fijne oude dag kan hebben. 

Medo heeft 2 weken bij Liz en een vriendin in huis gewoond en doet dit uitmuntend. Hij vindt het fantastisch! Wandelingetjes, lekker chillen in de woonkamer en vooral veel knuffelen. Zijn leven is opeens totaal anders en hij geniet er vol van. Medo kan wel goed aangeven wanneer je iets doet wat hij niet zo tof vindt, hij blaft dan duidelijk, maar daar blijft het ook bij. Dit doet hij bijvoorbeeld wanneer hij iets héél spannend vindt of wanneer hij pijn heeft. Super begrijpelijk dus! 
Medo is echt een genot om bij je te hebben, hij vindt alles leuk: terrasjes, nieuwe plekken ontdekken, eten (eten was het enige leuke op een dag in het asiel dus hij was véél te dik daar. Hij is ondertussen al wat afgevallen, maar er mogen nog wat kilo's vanaf), maar vooral heel veel knuffelen. Zijn staart begint al te zwieren als je naar hem kijkt. Hij is echt vreselijk aandoenlijk. 
Wie biedt deze lieve Beer (Medo betekent Beer in het Kroatisch) een mooie oude dag? 

Medo is op zoek naar een leuk gezin met een huis met tuin. Trappen lopen is niet meer zo best voor hem, dus liefst ergens waar dat niet hoeft. Hij kan uitstekend met andere honden en kinderen. Katten vindt hij interessant en kan hij soms wat lomp mee zijn, maar met begeleiding kan hij dit ook. Medo houdt van wandelen, maar kan geen uren per dag meer lopen. Een paar keer per dag een blokje om en af en toe een uitstapje vindt hij fantastisch. Maar een rustdagje in de tuin is ook geen enkel probleem voor hem.
Sluit jij deze knappe kerel in je hart? Hij belooft je eeuwige trouw en vriendschap ❤️

Kruising

Reu - gecastreerd

17/01/2012

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja