Nala Besproken

Lieve, pittige dame.

Nala heeft al een bewogen leven gehad. Ze was 1 jaar toen ze vanuit Roemenië naar Nederland werd gebracht. Hier werd ze geplaatst bij iemand die haar niet goed verzorgde, ze is daarna bij iemand anders geplaatst maar ook daar kon ze niet blijven. Haar baasje ging namelijk verhuizen en runt een eigen bedrijf, daarbij kon ze de zorg van Nala niet dragen. Dus heeft ze de beslissing gemaakt om afstand van haar te doen.

Bij binnenkomst had Nala wat moeite met de veranderingen en kon ze soms wat impulsief reageren op  andere honden. Wat niet vreemd is aangezien dit al haar zoveelste onderkomen is. Na twee dagen kwam ze echter helemaal tot rust en liet ze haar ware zelf zien. Ze kan nu heel goed overweg met andere honden, al wil ze in het begin nog weleens wat lomp reageren naar de honden. Ook loopt ze dagelijks in een roedel dit doet ze heel netjes. Haar leervermogen is enorm en ze heeft hier dan ook al grote stappen gemaakt. Ze vond de katten in het begin heel spannend, maar ook hier komt haar leervermogen weer naar boven en wordt ze met de dag kalmer rondom katten en andere dieren.

We zoeken voor Nala een stabiel en vooral blijvend huisje, waar ze duidelijke sturing krijgt. Baasjes die haar de mooie kanten van het leven laten zien. Ze kan prima geplaatst worden bij andere honden, en onder goede begeleiding ook bij katten of andere dieren. We plaatsen Nala niet bij kleine kinderen, tieners is geen probleem mits ze de juiste sturing kunnen bieden.

Kruising

Teef - gesteriliseerd

01/09/2014

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja