Polar Teddy Geadopteerd

Vrolijke, grappige, super zelfverzekerde kater met een enorm schattig miauwtje.

Polar Teddy komt uit Saoedi Arabië, waar hij door een stichting is opgevangen, maar geen huis vond. Hij is toen naar Nederland gekomen en in ons asiel opgevangen. Polar Teddy werd al snel geadopteerd en alles leek goed te gaan. Deze jongen is echter heel zelfverzekerd en loopt daarom gewoon bij iedereen naar binnen en door de tuinen. De buren van de mensen die Polar Teddy geadopteerd hadden vonden dit helaas niet zo leuk. Ondanks meerdere gesprekken om hier een overeenkomst in te vinden, bleven deze mensen klagen voor de aanwezigheid van Polar Teddy en daarom is besloten hem terug naar het asiel te laten komen.

We zoeken dus een sociale buurt voor deze knappe man. Ergens waar er goed onderling contact is en veel begrip voor elkaars dieren. Polar Teddy is graag heel veel buiten, hij is echt geen binnenkat, al komt hij wel graag met mensen knuffelen. Op stap gaan is echter zijn hobby, die hem niet ontzegd moet worden. Polar Teddy is verder nergens bang voor, niet voor honden, andere katten, mensen, etc. Hij heeft op straat zijn mannetje moeten staan en kan dit dan ook prima. Hij kan dus prima bij andere dieren geplaatst worden mits er genoeg ruimte is en deze dieren respect voor Polar Teddy hebben.
Ondanks zijn stoere karakter ziet hij er uberschattig uit en heeft hij een heel zacht, hoog stemgeluid, wat alle harten doet smelten.

Kruising Main Coone

Kater - gecastreerd

01/02/2016

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja