Rocky Geadopteerd

Lieve, soms wat verlegen jongen. 

Rocky is al sinds dat hij een puppy was bij zijn eerste baasjes geweest. Hij is hier slecht gesocialiseerd, al gaf dit nooit problemen, buiten dat hij erg veel blafte wanneer hij in de tuin zat. Aangezien hij ook erg vaak in de tuin zat, kwamen er klachten van de buren door het geblaf van Rocky. Hierdoor besloot de politie langs te komen en kwamen zij er achter dat de baasjes eigenlijk helemaal geen tijd hadden voor een hond. Rocky is toen in beslag genomen en via deze weg bij ons terecht gekomen. 

Eenmaal bij ons zagen we dus al snel dat hij heel slecht gesocialiseerd is. Hij vindt veel eng, maar we zien dat hij wel snel op de steun van mensen wil en kan rekenen. Hij laat zich dus makkelijk sturen in momenten die hij spannend vindt. Rocky is heel erg lief naar mensen, al is hij in het begin verlegen. Hij is heel sociaal naar andere honden. Rocky loopt ook erg netjes aan de lijn, alleen of samen met andere honden. Ook kan hij bij ons prima met onze vrijwilligers mee en zo wordt hij steeds sneller, steeds meer open naar vreemde mensen. Rocky houdt ook erg van samenwerken met mensen en is erg leergierig, al is hij soms wat snel afgeleid, maar dat hoort bij de leeftijd.

We zoeken voor Rocky een huisje waar hij lekker op pad mag gaan en de wereld kan gaan ontdekken. Samen met mensen die zelfverzekerd door het leven gaan en Rocky dus kunnen begeleiden in de momenten waar hij dat nodig heeft. Zijn socialisatie moet goed opgepakt worden, zodat hij steeds minder van de wereld spannend gaat vinden. Kinderen zijn voor Rocky prima, al is het wel belangrijk dat ze hem zijn rust gunnen.

 

Herder Kruising

Reu

02/05/2022

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormt

Ja

Ja

Ja

Ja