Shiloh Ter adoptie

Lieve, wat verlegen meid.

Shiloh werd als pup op straat gevonden in Spanje door haar eerste eigenaar. Later belandde zij in een Spaans asiel. Shiloh werd vervolgens door een stichting naar Nederland gehaald en hier geplaatst. Na een tijdje werd haar baasje ziek en moest de stichting op zoek naar een ander huisje voor Shiloh. Ze werd twee keer geplaatst, maar die plaatsingen verliepen niet succesvol. Op het eerste adres viel Shiloh uit naar honden en onbekend bezoek. Na de tweede plaatsing werd Shiloh ziek door Leishmania. Ook op dit adres viel Shiloh uit naar bezoek en na een licht bijtincident heeft de stichting haar opgehaald en bij ons afgestaan.   

Bij ons is Shiloh wat terughoudend naar vreemde mensen, maar ze ontdooit al snel. In het begin blafte ze even als we haar uit de bench wilden pakken, maar zodra ze doorhad dat we hier niet van onder de indruk zijn, werd ze al snel rustig en ging ze gezellig mee op pad. Inmiddels begint ze al flink te kwispelen als ze je herkent. Vertrouwen opbouwen kost wat tijd bij Shiloh, maar is wel erg belangrijk om Shiloh zich veilig te laten voelen, zodat ze niet meer hoeft uit te vallen naar mensen of andere dieren. Bij ons loopt Shiloh heel netjes en vooral vrolijk mee met de groep. Ze is wat te dik, bewegen is dus extra belangrijk voor haar. Ze krijgt medicijnen voor leishmania en graanvrije brokken vanwege een glutenallergie.

We zijn op zoek naar mensen die tijd en energie willen steken in het opbouwen van een goede band met Shiloh. Lekker bewegen en lange, uitdagende wandelingen maken. Een huisje waar ze zich begrepen zal voelen en gewoon hond mag zijn. Shiloh kan bij andere honden geplaatst worden en bij kinderen vanaf een jaar of 16. Wat ze van katten vindt, moeten we nog uitproberen.

Kruising

Teef - gesteriliseerd

01/07/2017

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

In training