Adoptieprocedure 

Heeft u interesse in een dier van ons, bel ons dan voor een afspraak. De adoptieprocedure voor honden en katten is bij ons strikt en gebeurt volgens de volgende stappen: 

Katten


​Katten worden in onze herplaatsing goed gesocialiseerd, zindelijk gemaakt mits nodig en gestuurd op gedrag. Als u interesse in één van onze katten heeft, mailt u ons dan ook voor een afspraak. Wij kunnen u van alle katten de karaktereigenschappen vertellen en zo kunnen we kijken welke kat het beste in uw situatie zou passen. Wij geven u informatie mee, waar u op moet letten bij de adoptie en eerste weken dat u de kat in huis heeft en ook hier kunt u altijd op onze hulp rekenen, indien nodig. Een aantal weken na adoptie, volgt er altijd een huisbezoek.


Prijzen:

Adoptie volwassen kat: €155,-

Adoptie senior kat (10+): €99,-

Adoptie kitten: €275,- (jonger dan 9 maanden) 


Honden

 

  1. Er zal eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden, waarin wij kijken welke hond(en) bij u zou(den) kunnen passen. Aan de hand hiervan stellen wij u één voor één aan de geschikte honden voor. Langs de hokken lopen is bij ons niet mogelijk, voor de rust en het welzijn van onze honden. 
     
  2. Als er een klik is, kunnen wij een vervolgafspraak maken om samen met de hond te gaan lopen, zodat wij u kunnen leren hoe u rustig met de hond wandelt, zonder trekken, springen, uitvallen of andere onrust aan de lijn, waardoor de wandeling zowel voor u als voor de hond prettig verloopt.
     
  3. Vervolgens volgt er een huisbezoek (samen met de betreffende hond), om de situatie thuis te bekijken en tips voor in huis te geven.
     
  4. Daarna krijgt u nog een gratis training, zodat u op alles bent voorbereid voordat er tot adoptie overgegaan kan worden.

Wij geven u alle handvatten mee om een fijne samenwerking met uw hond aan te gaan en u kunt ook na adoptie op onze hulp rekenen, wanneer deze ook maar nodig is.

​Wij plaatsen onze honden wereldwijd, een goede plek is voor ons belangrijk dan een plek vlakbij. Schroomt u dus niet om contact met ons op te nemen wanneer u niet in Nederland woont.

Prijzen:

0-6  maanden : €395,-

6-12 maanden : €375,-

1-3 jaar : €355,-

3-7 Jaar : €345,-

7 jaar en ouder : €295,-