Afstand 

Wanneer u er over denkt om uw dier af te staan, kunt u altijd contact met ons opnemen om advies in te winnen. Vaak is er nog wat te doen aan het probleemgedrag en is afstand niet direct nodig. Wij helpen u dan graag verder met het oplossen van dit gedrag.

Kunt u niet meer voor uw hond of kat zorgen en wilt u dat uw dier op een goede manier opgevangen, getraind en herplaatst wordt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in honden en katten met zwaardere gedragsproblemen; dieren die in andere asiels niet terecht kunnen wegens probleemgedrag. Uiteraard vangen wij ook minder zware gevallen op. 

Indien u echt niet meer voor uw dier kan zorgen, kan uw dier bij ons terecht wanneer wij plek hebben. Honden met zware gedragsproblemen moeten een rehabilitatietraject doorlopen, voordat wij ze doorplaatsen. Al onze honden volgen een basistraining voordat ze geplaatst worden. 

Daar wij voldoende tijd aan elke hond moeten schenken om hen weer op de rit te krijgen, kan het zijn dat wij uw hond niet direct aan kunnen nemen. Wij laten geen dieren inslapen omdat ze te lang bij ons zitten. Als een dier plaatsbaar is, kan hij hier dus blijven totdat er een goede plek gevonden is, ongeacht hoe lang dit duurt.


Prijzen:

Afstand hond: €950,-

 Afstand kat: €175,-  

Afstand senior (10+) of zieke/niet gevaccineerde/gechipte/gecastreerde kat: €75,- toeslag

Spoedafstand hond: €1750,- (enkel na overleg)

Spoedafstand kat: €275,- (enkel na overleg)

Indien de hond of kat niet in het bezit is van een vaccinatieboekje of paspoort zijn wij genoodzaakt €45,- extra in rekening te brengen.


STAP 1
Bel ons

Als u overweegt uw huisdier af te staan, bel ons om te vragen of er plek is in het asiel. Wij kunnen dan samen de verschillende mogelijkheden bespreken, en mogelijk helpen door meedere trainingsmogelijkheden. Geef niet op, wij kunnen helpen!

STAP 2
Stuur een e-mail

Voordat wij uw hond kunnen aannemen, is het belangrijk dat wij alle informatie hebben over de reden voor afstand, een beschrijving van het gedrag van uw hond en een foto. Pas dan kunnen wij een beslissing maken.

STAP 3
Afspraak maken

Als afstand mogelijk is, maken wij een afspraak om uw hond of kat te komen brengen.