Over ons

Stichting Animal's Faith is in 2015 uit een grote passie voor dieren ontstaan. De Stichting heeft een driekoppig bestuur dat zich met ziel en zaligheid inzet voor de dieren. Naast dat elk bestuurslid dieren uit de stichting geadopteerd heeft en regelmatig als gastgezin fungeert, staan ze ook dag en nacht klaar voor dieren de hulp nodig hebben, in binnen- en buitenland. Alle dieren tellen binnen de stichting, daarom wordt er zoveel mogelijk veganistisch geconsumeerd door de bestuursleden, in en buiten de stichting.

We zijn een team van gepassioneerde mensen wiens doel het is om gedragsmatige euthanasie bij dieren te voorkomen en het bewustzijn van mensen te verhogen.  We redden jaarlijks vele dieren van een onnodige dood en blijven hiervoor strijden, totdat dit niet meer nodig is. Onze dieren hebben vaak een door de mensen gecreëerde rugzak en het is dan ook aan ons en de adoptanten om onze dieren het vertrouwen in de mensheid terug te geven. Help jij ons hierbij? 

Stichting Animal's Faith is een non-profit dierenasiel met ANBI-status. Lees hier meer!

We stellen het bestuur graag aan je voor:

Liz Wolting -
Voorzitster

Liz is de oprichtster van de stichting en dus al vanaf het begin (2015) betrokken. Ze herkent haar vroegere zelf enorm in de dieren die binnen Stichting Animal's Faith opgevangen worden en kan daardoor ook goed inschatten wat ze nodig hebben. Liz reist heel de wereld over om dieren te helpen. Vaak neemt ze asielhonden mee op reis, zodat ze deze direct kan trainen, socialiseren en op een stabiele manier weerbaar kan maken. De asieldieren voelen voor Liz als haar eigen dieren en ze houdt dan ook zielsveel van elk van hen. Iets wat duidelijk doorschijnt in alles dat ze doet.


Waarom Liz zoveel reist

Anna Mori -
Penningmeester

Anna is bij de stichting gestart als vrijwilligster, nadat ze Liz had leren kennen via een gedragssessie voor haar hond Kylo. Anna vond het zo leuk en had zoveel feeling voor de dieren, dat ze al gauw een baan aangeboden kreeg. Ondertussen werkt Anna sinds 2020 in dienst bij Animal's Faith en heeft zij nog 4 honden van de stichting geadopteerd. Anna opende in oktober 2023 een Animal's Faith Franchise in Zwitserland, waardoor we nog meer dieren kunnen helpen. 

Maria Fallenius - Secretaris

Maria is als vrijwilligster bij de stichting begonnen en paste zo goed in het team dat ze in 2021 een baan aangeboden kreeg. Ze is verantwoordelijk voor de trainingen van de honden en coördineert de adopties. Daarnaast heeft Maria 2 honden van de stichting geadopteerd en is regelmatig gastgezin van een van de asielhonden. Bij Maria komt het welzijn van de dieren altijd op de eerste plaats, wat goed zichtbaar is in haar doen en laten. Ze blijft, net als de andere bestuursleden, continu aan zichzelf werken, waardoor ze steeds beter voor de dieren kan zorgen.