Marley

https://www.stichtinganimalsfaith.nl/web/image/product.template/128/image_1920?unique=1ba7417

Aanhankelijke, sensitieve poes met een pittig randje.

Deze mooie lapjespoes heet Marley. Ze is 3 jaar oud. Ze is in mei 2024 in het asiel terecht gekomen. Marley kan omschreven worden als een hele aanhankelijke, vocale poes. Ze komt graag op schoot en geniet enorm van aaien. Ze geeft wel duidelijk aan wanneer ze genoeg geaaid is. Spelen vindt Marley ook erg leuk.

Marley deed het in haar vorige huisje altijd goed. Tot de verhuizing naar een ander huis. Dit leverde Marley veel stress op. Helaas is zij toen uitgevallen naar een van haar baasjes. Er is toen besloten om voor Marley een nieuw huisje te zoeken. 
 
We merken dat Marley een sensitief meisje is. Ze kan overprikkeld raken door onverwachte bewegingen, aanrakingen of geluiden. Ze uit haar stress door te blazen of met een poot te slaan. Wanneer Marley rust heeft, is ze ontzettend lief. Een toekomstig baasje zal rekening moeten houden met de gevoeligheid van Marley. We zijn opzoek naar een baasje met voldoende kennis over en ervaring met katten. Wanneer Marley voldoende rust krijgt, is het een echte lieverd. Aangezien Marley bij stress kan uithalen, plaatsen we haar niet bij kinderen. Marley zit op het moment van schrijven van dit bericht nog apart. Marley staat de andere katten toe, maar heeft er verder niks mee. Marley kan prima geplaatst worden met honden.

Marley is bij haar vorige baasje niet naar buiten geweest, maar hier in het asiel zien we dat ze het buitenverblijf héérlijk vindt. We zoeken voor Marley een huis waar ze genoeg ruimte heeft en toegang heeft tot een grote tuin. Marley zou ook prima als boerderijkat geplaatst kunnen worden. 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Poes - gesteriliseerd
Geboortedatum: 2021
Keuring: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd
Kan bij kinderen: Nee
Kan bij honden: Ja
Kan bij katten: Onbekend

0,00 € 0.0 EUR 0,00 €

0,00 €

Ter Adoptie

Deze combinatie bestaat niet.