Snoetie

https://www.stichtinganimalsfaith.nl/web/image/product.template/99/image_1920?unique=64a3621

Lieve, beetje onzekere jongen.

Snoetie is als pup bij de moeder van de vrouw gekomen, die hem naar ons heeft gebracht. Snoetie heeft nooit echt duidelijke grenzen geleerd en in combinatie met zijn onzekerheid, zorgde dat ervoor dat Snoet overdreven contolegedrag ging vertonen wat zich uitte in blaffen, grommen en happen.

Toen de moeder overleed, heeft haar dochter haar beloofd voor Snoetie te zorgen. Maar doordat Snoet zo weinig gewend was, was de verhuizing en het samenleven met kleine kinderen, erg stressvol voor hem, wat resulteerde in meer controlegedrag, gegromd en gehap. Omdat dit een onveilige situatie werd, is er gekozen voor afstand.

Eenmaal bij ons werd het direct duidelijk dat Snoetie volledig overvraagd en doodmoe was. Hij was gelukkig gewend aan een bench en die vindt hij ook enorm fijn. De eerste dagen heeft hij vooral heel veel bijgeslapen. Hij was ontzettend druk aan de lijn en blafte naar andere honden. Door gebrek aan socialisatie heeft hij maar een klein draagvlak ontwikkeld, wat resulteert in snelle overprikkeling en hyperactief gedrag. Wij proberen het draagvlak van Snoet stap voor stap te vergroten, waardoor hij steeds wat meer aankan en meer rust kan vinden. Gelukkig is hij nog jong en kan hij nog veel leren.

Snoetie zoekt een rustig huishouden, liefst met andere honden en zonder kinderen. Hij zoekt een gezin dat hem duidelijkheid kan geven, zodat hij zich daar veilig bij kan voelen. Het is belangrijk dat Snoet veel tijd krijgt om te rusten en ontprikkelen. Bij mensen wonen die veel buitenshuis werken, zou om die reden perfect voor hem zijn, omdat hij goed kan slapen in de tijd dat hij alleen is.

Zie jij de zachte, lieve aard van Snoetie onder al zijn bravour? En wil je hem helpen deze steeds meer naar boven te laten komen? Kom dan zeker eens kennismaken met deze jongeman.


Belangrijke kenmerken van Snoetie zijn: 

Energielevel: hoog

Intelligentie: gemiddeld

Zelfvertrouwen: laag

Zelfbewustzijn: laag

Vasthoudendheid: hoog


Het is bij een adoptie belangrijk dat je zelf in de kenmerken hoger dan of gelijk aan de hond die je wil adopteren scoort, om ervoor te zorgen dat er een passende match uit kan voortvloeien. 

Ras: Engelse Cocker Spaniel

Geslacht: Reu - gecastreerd

Geboortedatum: 14/08/2020

Bevelen: Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Zindelijk: Ja

Keuring: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Kan mee in de auto: Ja0,00 € 0.0 EUR 0,00 €

0,00 €

Ter Adoptie

  • Reageert op andere honden
  • Kan bij kinderen 0-7 jaar
  • Kan bij kinderen 7-14 jaar
  • Kan bij kinderen 14-21 jaar
  • Kan bij katten
  • Formaat
  • Hoeveelheid sturing nodig

Deze combinatie bestaat niet.

Reageert op andere honden: Nee, bij niemand
Kan bij kinderen 0-7 jaar: Nee
Kan bij kinderen 7-14 jaar: Nee
Kan bij kinderen 14-21 jaar: Nee
Kan bij katten: Ja
Formaat: Middelgroot
Hoeveelheid sturing nodig: Veel