King Geadopteerd

Lieve, ietwat onzekere lubbes. 

King is als pup bij zijn vorige baasjes terechtgekomen. Hij is opgegroeid met veel vrijheid en kon daarom soms wat waaks zijn. Maar buiten soms wat overmatig blaffen is hij uitgegroeid tot een super vriendelijke hond naar mensen toe. Ook in huis ging het met honden die hij al wat vaker had gezien altijd goed, vreemde honden vond hij soms wel nog wat spannend. King heeft altijd prima bij zijn baasjes geleefd, maar helaas kon hij door een relatiebreuk niet meer bij ze blijven wonen.

Eenmaal bij ons liet King zich zien als een grote lieverd, die bij spannende en met name nieuwe situaties wat hoog in zijn energie kon raken en er zelf moeilijk uitkwam. Hier heeft hij dus duidelijke en rustige sturing in nodig, maar als hij die krijgt komt hij snel tot rust. In de kennel kan King soms wel nog wat onrustig zijn, wat zich uit in hard kwispelen. Hierdoor slaat hij zijn staart wel eens open tegen de muur, wat er voor heeft gezorgd dat we nu bezig zijn de staart te laten herstellen. Niet in deze hyperactiviteit schieten is voor King dus niet alleen mentaal belangrijk, maar ook fysiek. 
King is heel sociaal naar andere honden mits de kennismaking goed begeleid wordt en hij het niet zelf maar moet uitzoeken. Het passeren van vreemde honden doet hij keurig en hij kan ook in een roedel met andere honden lopen. 

King is op zoek naar een leuk gezin dat veel rust uitstraalt en begrijpt dat King zelf niet gelukkig wordt van druk gedrag. Een gezin dat hem als gezinshond naar veel nieuwe plekken wil nemen en zich realiseert dat hij in het begin hier veel sturing bij nodig zal hebben, waardoor hij nieuwe plekken steeds minder spannend gaat vinden. King kan prima geplaatst worden bij kinderen en andere honden. We plaatsen hem uit voorzorg niet bij katten of andere kleine dieren. 

American Bully XXL

Reu - gecastreerd

01/11/2014

Zeer groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Nee