Megie Geadopteerd

Lieve, vrolijke, grappige meid.

Megie werd door haar vorige baasje uit een asiel in Tsjechië gehaald, net als de andere twee honden die het baasje al had. De honden kregen thuis veel vrijheid en weinig begeleiding, waardoor het tussen de honden onderling niet goed ging. Megie is daarom bij ons in het trainingscentrum gekomen, waar ze het heel goed deed en na korte tijd weer naar huis kon. Haar baasje wilde haar echter toch herplaatsen, en bracht Megie naar een vriendin. Tijdens een wandeling ontsnapte Megie en werd toen aangereden. Het oorspronkelijke baasje van Megie wilde daarom op zoek gaan naar een ander huisje voor haar, en bracht haar in de tussentijd weer naar ons trainingscentrum. Wij hebben toen besloten Megie op te nemen in ons asiel, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat zij op een veilige plek terechtkomt.

Megie doet het heel goed bij ons. Ze loopt keurig aan de lijn, alleen en met andere honden samen. Een vrolijke meid die lief is tegen iedereen. Megie vindt vreemde mannen soms wat spannend en heeft dan bij de eerste ontmoeting wat begeleiding nodig. Ze is heel sociaal naar andere honden en geeft daarbij haar grenzen duidelijk en netjes aan.

Voor Megie zoeken wij een leuk gezin, met of zonder kinderen. Een gezin dat met Megie op avontuur wil en leuke dingen met haar wil ondernemen en haar thuis de rust geeft die zij nodig heeft. Megie kan bij een andere hond geplaatst worden. Katten en andere kleine dieren vindt zij nog wat spannend. Hier trainen we nog op met Megie, maar op dit moment plaatsen we haar bij voorkeur bij een gezin zonder katten. Megie heeft begeleiding nodig wanneer er bezoek komt, want dit kan ze spannend vinden als ze niet de juiste sturing krijgt. We zoeken dus mensen voor haar die dit met haar gaan oefenen en haar de tijd gunnen om hieraan te wennen. In het asiel heeft ze hier geen moeite mee, dus kunnen wij dit moeilijk trainen. We zijn momenteel op zoek naar een gastgezin voor Meg, zodat we haar hierin kunnen helpen.

Kruising

Teef - gesteriliseerd

01/01/2012

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

In training