Noah Besproken

Lief, grappig kereltje.

Noah heeft van jongs af aan bij zijn vorige bazin gewoond. Hier kreeg hij te weinig sturing en rust, waardoor hij gedragsproblemen ging ontwikkelen. Hij claimde zijn mandje en kon happen naar zijn baasje. Mevrouw wist niet hoe ze hiermee om moest gaan en de relatie tussen hond en baas ging er niet op vooruit. Daarom koos zijn baasje ervoor om Noah bij ons af te staan.

Bij binnenkomst was Noah vreselijk onzeker. Hij was duidelijk niet veel gewend en moet nog veel leren. Nu hij echter veel mee gaat wandelen en daarna ook lekker mag uitrusten, bloeit hij helemaal open. Hij is nu een hartstikke vrolijke sociale hond. Hij is dol op mensen zowel bekende als onbekende en vindt het heel leuk om te spelen met andere honden. Hij claimt zijn bench of speeltjes niet meer. Hij loopt ook prima aan de lijn.

Noah zoekt een rustig gezin, dat hem verder wil socialiseren en hem kan helpen om zelfverzekerd door het leven te gaan. Hij kan prima bij een andere teef geplaatst worden. We plaatsen hem liever niet bij kleine kinderen, aangezien hem dat iets te druk kan worden en hij van stres weer in zijn oude onzekerheden kan terugvallen. Tieners is geen probleem. Wanneer Noah je hart heeft gestolen, heb je echt een maatje voor het leven aan hem.

 

Kruising Shih Tzu

Reu - gecastreerd

27/07/2010

Klein

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja