Otis Ter adoptie

Lieve, kalme lobbes met af en toe een pittiger randje.

Otis woonde bij een vrouw met kinderen en was daar altijd heel lief. Lange tijd kon hij zonder problemen alleen thuis blijven, maar door onrust in huis, een verhuizing en meerdere kleine veranderingen ging dit steeds minder goed. Otis ging dan blaffen of huilen als hij alleen thuis was of dacht te zijn. Dit deed hij niet hard, maar de huisjes waren vrij gehorig waar hij woonde en dus uiteindelijk ook storend voor de buren. Training en een tweede hond erbij hielpen helaas niet tegen dit gedrag, dus is Otis bij ons afgestaan.

Hier laat Otis zich als een hele lieve hond zien, die met alle honden gewoon lekker mee aan de lijn kan lopen. Heel af en toe kan hij eens uitvallen naar een andere hond, wanneer deze heel lelijk tegen hem doet, maar dat komt hier maar zelden voor. Het blaffen doet hij hier ook met enige regelmaat. Het is niet erg storend en het geluid draagt niet erg ver, maar het liefst zoeken we dus een huis voor Otis waar hij niet veel alleen hoeft te zijn of waar de tijd is om dit rustig op te bouwen in een huis dat niet erg gehorig is.

Otis is verder heel lief met kinderen en andere dieren. Hij heeft een matig energielevel, dus hoeft niet eindeloos nieuwe dingen te ontdekken. Hij wil vooral zijn dagen lekker warm, gezellig en saamhorig doorbrengen.

Kruising Dogo Canario

Reu - gecastreerd

27/10/2012

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja