Ravi Geadopteerd

Aardige, speelse en grote kater.

Ravi is opgegroeid bij zijn moeder. Hij is een grote kater en nog steeds heel speels. Na verloop van tijd vond zijn moeder het niet meer zo leuk om met Ravi te stoeien en ze ging naar hem blazen. Ravi begon toen te sproeien. Daarom is besloten om afstand te doen van Ravi. Hij was daar niet op de juiste plek.

Oppakken vind Ravi niet zo heel leuk, maar hij went er steeds beter aan. Verder is hij vriendelijk en voorzichtig (hij gebruikt eigenlijk nooit zijn nagels om zijn ongenoegen duidelijk te maken). Hij is een zeer zelfverzekerde kater die confrontaties het liefst uit de weg gaat. Ravi komt graag gedag zeggen wanneer mensen binnenlopen en verwacht dan ook een fijne aai over de bol. Wanneer een andere kat naar hem blaast of te dichtbij komt, blaast Ravi regelmatig terug om afstand te vragen.

Ravi is een grote jongen, hij weegt 7,3kg. Hij zoekt dus iemand die zijn maat wel kan waarderen ;) Rust is heel erg belangrijk voor de vriendelijke Ravi. Van katten en honden moet hij niet veel hebben. Hij kan er wél bij geplaatst worden als hij genoeg begeleiding en tijd krijgt om te wennen, al gaat de voorkeur uit naar een huisje alleen voor deze man. Hij kan met beide prima omgaan, maar zowel katten en honden zullen hem voornamelijk met rust moeten laten en een rustig karakter hebben, anders zal het Ravi te veel worden. Hij is veelal in het buitenverblijf dus een tuin is wel noodzakelijk voor hem.

Europese Korthaar

Kater - gecastreerd

20/04/2019

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja