Rikkie Geadopteerd

Lieve, vrolijke, speelse jongen.

Rikkie heeft zo ongeveer zijn hele leven in een kleine, vervuilde tuin gewoond. Het is ons onbekend of hij wel eens ging wandelen of binnen in huis mocht vertoeven. Rikkie zat met 34 katten in een vervuilde woning die wij in samenwerking met de LID, politie en woningbouwvereniging leeg zijn gaan halen, omdat er niet goed meer voor de dieren gezorgd kon worden.

Het was duidelijk dat Rikkie weinig gewend was; hij was bij binnenkomst in alles nog net een pup. Het lopen aan de lijn moest hij echt leren, alles was interessant, omdat Rikkie het meeste nog nooit gezien had. Rikkie is heel sociaal met andere honden en kan natuurlijk uitstekend overweg met katten. Rikkie was bij binnenkomst niet volledig zindelijk, maar dat is ondertussen geen probleem meer, ook het wandelen aan de lijn gaat nu keurig met de juiste sturing. Verder is Rikkie een vrolijke lieverd, soms nog wat snel afgeleid, maar met geen sprankje kwaad in hem. Rikkie zit al een tijdje in een gastgezin en is daar gewoon een hele prettige metgezel.
Rikkie's leeftijd is geschat, volgens zijn bazinnetje was hij 10 of 11 jaar oud, maar volgens onze dierenarts is hij zeker jonger.

We zoeken een niet te druk gezin voor Rikkie, eventueel met andere dieren, zodat deze een goed voorbeeld kunnen geven aan deze jongen. Kinderen is Rikkie gewend, dus zullen geen probleem zijn, rustige honden en katten geven ook geen problemen. Rikkie zoekt gezellige mensen, waarbij hij zijn gemiste jaren lekker mag inhalen.
Let op! Rikkie zit in een gastgezin in Utrecht en er kan daar op afspraak kennisgemaakt met hem worden.

Amerikaanse Cocker Spaniël

Reu - gecastreerd

01/06/2013

Middelgroot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Ja