Tyson Geadopteerd

Lieve, ietwat onstuimige jonge hond. 

Tyson is samen met zijn broer Bailey als pup bij zijn vorige baasje terechtgekomen. Hier hebben ze altijd weinig sturing gekregen en lagen ze veel vastgebonden aan een lijn achterin de tuin. Als ze niet vastlagen ontsnapten ze wel eens door de voordeur naar buiten en belaagden ze honden die toevallig langsliepen, gelukkig wel altijd zonder noemswaardige schade. Buurtbewoners hebben na een tijdje aan de bel getrokken en de politie ingeschakeld. Door persoonlijke problemen kon hun vorige baasje de honden niet bieden wat ze nodig hadden en zijn ze door de politie in beslag genomen. Via de dierenpolitie zijn ze vervolgens bij ons terechtgekomen. 

Tyson is een lieve hond die duidelijk nooit grenzen heeft gekregen. Hij is hierdoor wat onstuimig en kan soms wat impulsief reageren net als zijn broer. Hij vindt vooral vreemde dieren zoals vogels en schapen wat spannend. We zijn flink aan het trainen met Tyson en hij boekt al veel vooruitgang. Zo kan hij nu al netjes aan de lijn lopen, zowel in een roedel als alleen. Nieuwe plekken vindt hij nog wat moeilijk maar met duidelijke sturing en veel geduld komt hij steeds sneller tot rust. 

Tyson is op zoek naar een leuk gezin dat veel met hem wil gaan wandelen en er rekening mee houdt dat Tyson nog hartstikke jong is en veel moet leren. Een gezin dat veel geduld en rust heeft en liefst in een niet te drukke omgeving woont, zodat Tyson niet continu overprikkeld wordt. Tevens is het belangrijk dat hij in huis een rustig plekje kan krijgen waar hij zorgeloos kan slapen zodat hij alle indrukken goed kan verwerken. Tyson kan prima geplaatst worden bij andere honden en kinderen, mits deze hem in huis genoeg laten slapen (19 uur/etmaal). Uit voorzorg plaatsen we hem niet bij katten of andere kleine dieren. 

Husky x Amerikaanse Bulldog

Reu - gecastreerd

06/07/2018

Groot

Zit, af, kom hier, in de mand, nee, rustig, blijf

Ja

Gevaccineerd, gechipt, ontwormd

Ja

Ja

Ja

Nee